Laden...

ruilen en retourneren

RETOUREN

Toch niet tevreden met je bestelling?Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Omruiling bieden wij momenteel niet.

Stuur een email aan info@karinsschaatssport.nl om je retour aan te melden en volg daarna onderstaande stappen. 

 Pak de producten in originele staat en verpakking in de zak of doos. samen met de originele pakbon waarop aangekruist de artikelen die je wilt retourneren.

Gebruik bijgaande link https://goparcel.nl/return/company/736630c4-7128-404b-9a97-6edb99896ecc voor het aanmelden van je retour. De  retourkosten van € 5.25  zijn voor  eigen rekening en gelden enkel voor retouren binnen Nederland. 

Kies je voor een andere verzendmethode  stuur je retour dan naar ons retour adres Reeweg Oost 264, 3312 LL Dordrecht

Woon je buiten Nederland  dan dien je zelf een verzendmethode te kiezen. Het retouradres is  Karin's Schaatssport- Reeweg Oost 264 - 3312 LL -  Dordrecht - Nederland

Het product mag niet gedragen, gewassen, vermaakt of beschadigd zijn. De labels dienen aan het item bevestigd te zijn.

Bestellingen die buiten de retourtermijn van 14 dagen vallen, worden niet retour genomen. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer, dit geldt tevens voor retourneren van een defect product .De items die worden geretourneerd zijn jouw verantwoordelijkheid tot ze terug in ons bezit zijn

Voor kleding geldt  er geen was garantie, ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid

Na ontvangst zullen de artikelen worden gecontroleerd  waarna het aankoopbedrag plus de verzendkosten van de heenzending worden terug betaalt. De verzendkosten voor de heenzending worden alleen terug betaalt indien de bestelling in zijn geheel wordt geretourneerd en geldt alleen voor verzending binnen Nederland. Stuur je een deel van je bestelling terug dan vervalt terugbetaling van de heenzending kosten.

Het terug te betalen bedrag wordt binnen 10 werkdagen terug gestort op de rekening waarmee je betaald hebt. Het kan 1 a 2 dagen duren voordat je bank het verwerkt heeft.   

Wanneer je met creditcard hebt betaald, wordt het bedrag teruggestort naar je creditcard-maatschappij en zal dit zichtbaar zijn op je volgende creditcard-afschrift.

 Mochten de artikelen niet meer in nieuwstaat zijn dan heeft Karin's Schaatssport het recht om deze artikelen te weigeren en vervalt het recht op terug betaling.  Wij zullen u hier dan over informeren.

Let op: Artikelen die niet standaard in ons assortiment opgenomen zijn evenals speciaal voor de klant besteld en/of op gemaakt  zijn kunnen niet worden geretourneerd. Dit geldt tevens voor  aangepaste schaatsmaten als wel voor schoenen die specifiek op een door de consument gekozen ijzer  of  inline onderstel gemonteerd zijn.

We herinneren u eraan dat in het geval dat een bestelling wordt ontvangen en vervolgens wordt geannuleerd, het bedrijf zich het recht voorbehoudt om kosten in verband met de te verrichten terugbetaling in te houden.

Verkeerd, beschadigd of niet goed werkend product

Wij doen ons best je bestelling netjes en onbeschadigd bij je af te laten leveren. Is er toch iets mis gegaan, neem dan binnen 5 werkdagen contact  met ons op via info@karinsschaatssport.nl onder vermelding van je bestelnummer.
We antwoorden binnen 48 uur en zorgen voor een passende oplossing.