Laden...

ruilen en retourneren

RETOUREN

 Omruilen kan helaas niet. Je kunt het item wel opnieuw bestellen (en het andere terugsturen).

 Mocht u zich bedenken nadat u uw bestelling heeft ontvangen, past het artikel dat u besteld heeft niet of is er een andere reden waarom u af wilt zien van uw bestelling, kunt u deze bestelling  binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. 

Het retourneren van uw bestelling-of een deel hiervan  dient u per email  aan ons te melden onder vermelding van uw order nummer  én de reden van  retour. Goederen die geretourneerd worden dienen onbeschadigd, niet gedragen, in originele verpakkingen en met fpakbon retour gezonden te worden naar onderstaand adres.

Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer, dit geldt tevens voor retourneren van een defect product .De items die worden geretourneerd zijn jouw verantwoordelijkheid tot ze terug in ons bezit zijn.

Als je retourzending is afgehandeld ontvang je een e-mail. Hierna wordt het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 7 werkdagen teruggestort op je rekening. We betalen de items terug tegen de prijs waarvoor je ze hebt gekocht - ook items gekocht in de uitverkoop.

Mochten de artikelen niet meer in nieuwstaat zijn dan heeft Karin's Schaatssport het recht om deze artikelen te weigeren en vervalt het recht op terug betaling.  Wij zullen u hier dan over informeren.

Let op: Artikelen die niet standaard in ons assortiment opgenomen zijn evenals speciaal voor de klant besteld en/of op gemaakt  zijn kunnen niet worden geretourneerd. Dit geldt tevens voor  aangepaste schaatsmaten als wel voor schoenen die specifiek op een door de consument gekozen ijzer  of  inline onderstel gemonteerd zijn.

We herinneren u eraan dat in het geval dat een bestelling wordt ontvangen en vervolgens wordt geannuleerd, het bedrijf zich het recht voorbehoudt om kosten in verband met de te verrichten terugbetaling in te houden.

Retouradres:
Karin's Schaatssport
Reeweg Oost 264
3312 LL, Dordrecht
Nederland