Laden...

ruilen en retourneren

Wegens aanwezigheid bij de Stars on Ice Trophy Zoetermeer is onze winkel zaterdag 4 Februari a.s. gesloten.

Artikelen ruilen

Wil je een artikel omruilen voor een ander artikel, of een andere maat of kleur? Dit is niet mogelijk in onze webshop, maar dit kan wel in de winkel. Ruilen of retourneren van je (online) bestelling kan gratis via onze winkel. 

Retourneren : Mocht u zich bedenken nadat u uw bestelling heeft ontvangen, past het artikel dat u besteld heeft niet of is er een andere reden waarom u af wilt zien van uw bestelling, kunt u deze bestelling  binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. 

Het retourneren van uw bestelling-of een deel hiervan  dient u per email  aan ons te melden onder vermelding van uw order nummer  én de reden van  retour. Goederen die geretourneerd worden dienen onbeschadigd, niet gedragen, in originele verpakkingen en met factuurkopie retour gezonden te worden naar onderstaand adres.Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer, dit geldt tevens voor retourneren van een defect product .

Als je retourzending is afgehandeld ontvang je een e-mail. Hierna wordt het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 7 werkdagen teruggestort op je rekening.

Mochten de artikelen niet meer in nieuwstaat zijn dan heeft Karin's Schaatssport het recht om deze artikelen te weigeren en vervalt het recht op terug betaling.  Wij zullen u hier dan over informeren.

Let op: Artikelen die niet standaard in ons assortiment opgenomen zijn evenals speciaal voor de klant besteld en/of op gemaakt  zijn kunnen niet worden geretourneerd. Dit geldt tevens voor  aangepaste schaatsmaten als wel voor schoenen die specifiek op een door de consument gekozen ijzer  of  inline onderstel gemonteerd zijn.

Retouradres:
Karin's Schaatssport
Reeweg Oost 264
3312 LL, Dordrecht
Nederland