Laden...

ruilen en retourneren

Ruilen: 
Wilt u een artikel omruilen  voor een andere maat of een ander product zijn de kosten hiervan geheel voor eigen rekening.

Retourneren : Mocht u zich bedenken nadat u uw bestelling heeft ontvangen, past het artikel dat u besteld heeft niet of is er een andere reden waarom u af wilt zien van uw bestelling, kunt u deze bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. Mocht u besluiten de zending retour te sturen stuurt u ons dan even een e-mail onder vermelding van uw ordernummer. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer. Goederen die geretourneerd worden dienen onbeschadigd, niet gedragen, in originele verpakkingen en met factuurkopie retour gezonden te worden naar onderstaand adres

Zodra de artikelen bij ons terug zijn, zal het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, van deze artikelen binnen 14 werkdagen terug betaald worden. Mochten de artikelen niet meer in nieuwstaat zijn dan heeft Karin's Schaatssport het recht om deze artikelen te weigeren en vervalt het recht op terug betaling.  Wij zullen u hier dan over informeren.

Voor ruilen en retourneren kunt u ook altijd even langs komen in onze winkel, wij helpen u hier graag mee verder!

Let op: Artikelen die niet standaard in ons assortiment opgenomen zijn evenals speciaal voor de klant besteld en/of op gemaakt  zijn kunnen niet worden geretourneerd. Dit geldt tevens voor  aangepaste schaatsmaten als wel voor schoenen die specifiek op een door de consument gekozen ijzer gemonteerd zijn of op een SnowWhite inline onderstel.

Retouradres:
Karin's Schaatssport
Reeweg Oost 264
3312 LL, Dordrecht
Nederland